Ayia Napa

Ayia Napa är beläget på Cyperns östra kust. Ayia Napa, som även kallas Agia Napa, Aya Napa eller Aiya Napa, är Cyperns största turistort och är ett populärt resmål tack vare sitt stora utbud av nattliv. Utbudet i Ayia Napa omfattar allt från restauranger, nattklubbar, affärer och stränder.

Ayia Napa, Cypern

Det rika nattlivet gör att Ayia Napa är ett passande resmål för ungdomar, men det finns även vissa hotell som är avsedda för barnfamiljer. En del av familjehotellen är så kallade all inclusive, vilket innebär att mat, dryck och diverse aktiviteter ingår i priset för hotellet. Tänk på att dubbelkolla vad som ingår för hotellet du tänkt boka då detta kan skilja mellan olika hotell.

Ett alternativ till ett vanligt hotell kan vara att hyra en lägenhet under din vistelse i Ayia Napa. Fördelen med att boka en lägenhet är att du oftare har tillgång till exempelvis kylskåp och kan på så sätt tillaga en del måltider direkt i lägenheten, vilket inte är möjligt om du bor på hotell. Fritidsresor har både vanliga hotell och lägenheter i sitt utbud om du vill boka charterresa till Ayia Napa.

På Cypern hittar du många underbara resmål och Ayia Napa är inget undantag. För dig som är ute efter en sol- och badsemester finns det flertalet fina sandstränder att spendera dagarna på. Strandlivet kan varieras med olika utflykter i Cyperns vackra natur. Det finns utrymme för både avkoppling, strandliv och nattliv under ett besök i Ayia Napa.